“Ένα απέραντο εργοτάξιο” το γήπεδο του Πανσερραϊκού!!!

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με σκοπό να είναι έτοιμο το γήπεδο στην εντός έδρας αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Παναιτωλικό στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League ο Πανσερραϊκός ζήτησε κλειδάριθμο για τις δύο πρώτες αγωνιστικές(Τα δύο πρώτα ματς να είναι εκτός έδρας) για να μπορέσει να ολοκληρώσει τα έργα στην έδρα του, που είναι απαραίτητα για την διεξαγωγή αγώνων της Super League.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στον εσωτερικό χώρο του γηπέδου αλλάζει όλη η καλαισθησία του Δημοτικού γηπέδου Σερρών έχουν ξηλωθεί τα μεταλλικά κάγκελα περιμετρικά του γηπέδου και στη θέση τους θα μπει plexiglass. Οι πάγκοι των ομάδων αλλάζουν θέση και θα βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του γηπέδου, απ’ ότι είναι σήμερα.
Ήδη ξεκίνησε το πιο δύσκολο μέρος του έργου, αυτό της κατεδάφισης τον αποδυτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου εκεί θα έχει περισσότερες θέσεις για την φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά και τα διπλάσια ντουζ.  Έργα  πραγματοποιούνται κάτω από την κερκίδα της θήρας 3  με Χώρο ελέγχου ντόπινγκ (Doping Control) και Εγκαταστάσεις πρώτων βοηθειών και περίθαλψης και όλα αυτά σύμφωνα με της προδιαγραφές που έχει θέσει η Super League.

Έχει ολοκληρωθεί σχεδόν η αφαίρεση των καθισμάτων από τις κερκίδες, μπαίνουν πλέον τα νέα καθίσματα σε κόκκινο και λευκό χρώμα.
Στις κερκίδες υπάρχει το σκεπτικό να τοποθετηθούν όχι μία αλλά δύο γιγαντοοθόνες.
Στο γήπεδο θα τοποθετηθεί και δεύτερη οπτική ίνα για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του VAR.
Θα πραγματοποιηθεί ένα εσωτερικό διπλό στο Δημοτικό γήπεδο ανάμεσα, σε δύο ομάδες της Κ19 του Πανσερραϊκού, για να οριοθετηθούν και να εμπεριστατωθούν οι θέσεις οφσάιντ του VAR.
Προχωρά και το Σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

Πρόταση μας είναι τα παλιά καθίσματα να παραχωρηθούν σε διάφορα γήπεδα μικρότερων κατηγοριών της ΕΠΣ Σερρών.

Η ΟΜΑΔΑ

Όσον αφορά την ομάδα του Πανσερραϊκού ο Πάμπλο Γκαρσία έχει δώσει ρεπό 2 ημερών στους παίκτες να ξεκουραστούν μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ακολουθεί το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 19:00.
Στο μεταγραφικό σκέλος η ΠΑΕ Πανσερραϊκός μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσει 2 νέες μεταγραφές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here