Ο Πρωταθλητής Πανσερραϊκός με «τριάρα» νίκησε και τον Διαγόρα Ρόδου!!!

Ο Πανσερραϊκός που εδώ και μία εβδομάδα έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο Super League 1, συνεχίζοντας το σερί των εξαιρετικών εμφανίσεων, επιβλήθηκε με 3-1 του Διαγόρα Ρόδου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Έντονο άρωμα Ιπποτών πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όταν οι παίκτες του Διαγόρα μπήκαν πρώτοι στον αγωνιστικό χώρο και υποδέχθηκαν με passillo τον Πρωταθλητή Πανσερραϊκό και κέρδισαν το χειροκρότημα των Φιλάθλων του Πανσερραϊκού, που βρισκόταν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Πράγματι ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της φετινής χρονιάς, δείγμα αναγνώρισης της σπουδαίας επιτυχίας του Πανσερραϊκού για την άνοδο στην Super League 1.

Τα «Λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με κεφαλιά του Κατσαντώνη μετά από σέντρα του Δεληγιαννίδη. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του 22χρονου Κύπριου φορ με τα χρώματα του Πανσερραϊκού.

Στο 55ο λεπτό έγινε το 2-0 από τον Σοφιανό όταν με κοντινό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και έχοντας βρει τη μπάλα ο Αθανασόπουλος με περίεργο τρόπο κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 77ο λεπτό ο Σαϊντ αφού έκανε ένα μπάσιμο με την μπάλα 30 μέτρων μπήκε μέσα στην περιοχή και με εκπληκτικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του  τερματοφύλακα του Διαγόρα γράφοντας το 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Ροδίτες ήταν να μειώσουν το σκορ στο 84 λεπτό με τον Μπούμπα να κάνει το τελικό 3-1.

Η ομάδα του Διαγόρα μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπούμπας (Ηπείρου), με βοηθούς τον Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και τον Νταβέλα (Μακεδονίας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης (68′ Σαΐντ), Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (68′ Παντεκίδης), Πεταυράκης, Στάικος (60′ Θυμιάνης), Κολομπίνο, Σοφιανός (68′ Μασκανάκης), Στίνα, Κατσαντώνης (71′ Νάτσος), Μπαΐροβιτς.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Τάτσης, Μανιώτης, Γκρόζντανιτς, Μαγκάκης, Αρίας (80′ Πετράκης), Τσιαντούλας (66′ Λούκιτς), Μιχόπουλος (58′ Παραστατίδης), Αντεσίνα (80′ Βουργουντζής), Μανιάς (80′ Μπούμπας), Σταμένκοβιτς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here