Ο Απόλλων Παραλιμνίου βράβευσε τους ποδοσφαιριστές Λιάρα και Αγγελακά!!!

Πριν τον τελικό των play off της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών σεζόν 2022-23, ανάμεσα στα Καλά Δένδρα και τον Ηρακλή Αμμουδιάς, που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου, ο Απόλλων Παραλιμνίου βράβευσε με τιμητικές πλακέτες τους πρώην ποδοσφαιριστές του Λιάρα Μάλαμα και Θεόδωρο Αγγελακά αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στην ομάδα. Στο συγκεκριμένο αγώνα οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν αντίπαλοι.
Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Δημήτρης Κεραμάρης.

Ο Λιάρας Μάλαμας γνωστός και ως Τάρο, από το 2012 μέχρι και το 2022 αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου με εξαίρεση την σεζόν 2014-2015 ( Θρακικός Μητρουσίου). Το καλοκαίρι του 2023 θα έκλεινε 10 χρόνια στον Απόλλωνα, αλλά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2023 μεταπήδησε στον Ηρακλή Αμμουδιάς. Τα τελευταία χρόνια φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, του Απόλλωνα Παραλιμνίου, αλλά ήταν και ένας πολυσύνθετος παίκτης που αγωνίστηκε σχεδόν σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας.

Ο Θεόδωρος Αγγελακάς την περίοδο 2015-16 ήταν  αρχηγός και  πρώτος σκόρερ με τον Απόλλων Παραλιμνίου και πανηγύρισε την άνοδο στη Γ εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here