Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 3-0: «Καθάρισε» στο δεύτερο 45λεπτο!!!

Ο Πρωτοπόρος Πανσερραϊκός με την καλύτερη άμυνα (έχει δεχθεί μόλις 7 γκολ) στην κούρσα του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για την 24η αγωνιστική, υπέταξε και τον Απόλλων Πόντου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, νίκησε 3-0 χάρη στα γκολ των Στίνα στο 47ο λεπτό, Κανίς στο 52ο λεπτό και του Μπαΐροβιτς στο 73ο λεπτό και έβαλε ακόμη πιο γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πανσερραϊκός στο πρώτο 45λεπτο είχε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών με Κανίς και Σαϊντ αλλά και την αστοχία του Στίνα, από την άλλη ο Σερραίος τερματοφύλακας του Απόλλωνα Πόντου Πίτκας με καταγωγή από την Καρπερή, με αρκετές σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στο δεύτερο 45λεπτό τα «λιοντάρια» του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καταιγιστικά, ανοίγουν το σκορ στο 47ο λεπτό όταν ο Μπαΐροβιτς πασάρει στον Στίνα και εκείνος με σουτ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πίτκα.

Ο Πανσερραϊκός διπλασίασε τα τέρματα του στο 52ο λεπτό με τον Κανίς, μετά από σέντρα του Στίνα και κεφαλιά πάσα του Σαΐντ.

Στο 73ο λεπτό οι παίκτες του Πανσερραϊκού έδωσαν ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου, όταν σε σέντρα του Σοφιανού μετά από τακουνάκι του Κατσαντώνη, ο Μπαΐροβιτς κάνει το τελικό 3-0.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ομάδα του Πανσερραϊκού έχει δώσει δύο δανεικούς παίκτες στον Απόλλων Πόντου. Τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη που ήταν βασικός στην σημερινή αναμέτρηση και τον Αργετντίνο Φαμπρίτσιο Κόντσι, που ήταν εκτός 18αδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιουματζίδης (Πέλλας), με βοηθούς τον Ψύλλο (Λέσβου) και τον Δανδανόπουλο (Ξάνθης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης (79′ Παντεκίδης), Παπάζογλου, Κολομπίνο, Στάικος, Κανίς (65′ Σοφιανός), Στίνα (55′ Μούργος), Μπαΐροβιτς (79′ Μασκανάκης), Σαΐντ (55′ Κατσαντώνης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Τσαγκαλίδης (55′ Γαλεάδης), Αμπούντου, Ντιαλόσι (76′ λ.τ Ζουρνατζάκης), Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Μουμίν, Καλογέρης, Λαμπίρης, Μέτγκενμπεργκ (46′ Αραβίδης), Ντοναλντόνι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here