Στο πλαστικό γήπεδο Ομονοίας Α’ ο τελικός των play off της Α’ Κατηγορίας αποφάσισε η ΕΠΣ Σερρών!!!

Η ΕΠΣ Σερρών αποφάσισε τον ορισμό του αγώνα τελικού των play off της Α’ Κατηγορίας Macron μεταξύ των σωματείων Πυθαγόρα Καλών Δένδρων και Ηρακλή Αμμουδιάς να πραγματοποιηθεί στο πλαστικό γήπεδο Ομονοίας Α’, την Κυριακή 07/05/2023 και ώρα 17:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την έλλειψη διαθεσιμότητας του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ αποφάσισε τον ορισμό του αγώνα τελικού των play off της Α’ Κατηγορίας Macron μεταξύ των σωματείων Πυθαγόρα Καλών Δένδρων και Ηρακλή Αμμουδιάς στο γήπεδο Ομονοίας Α’, την Κυριακή 07/05/2023 και ώρα 17:00.

Η απόφαση πάρθηκε και κρίνεται η καλύτερη δυνατή δεδομένης της στενότητας των χρονικών περιθωρίων, έπειτα από δήλωση αδυναμίας συναίνεσης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο αίτημα να διεξαχθεί ο τελικός στο Δημοτικό γήπεδο. Κρίθηκε ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον αγωνιστικό χώρο και εν μέσω ασταθών καιρικών συνθηκών να γίνουν τρεις αγώνες σε διάστημα πέντε ημερών, καθώς είχαν ήδη οριστεί ο αγώνας Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου το Σάββατο 06/05 και ο τελικός Κυπέλλου Εθνικός Σιδηροκάστρου – Απόλλων Παραλιμνίου την Τετάρτη 10/05 και ενώ ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here