ΑΕΛ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0: Ο Πανσερραϊκός έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου!!!

Με μεγάλο κερδισμένο τον Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ανάμεσα στην ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό.

Τα «λιοντάρια» έφυγαν από το Αλκαζάρ με τον βαθμό της ισοπαλίας(0-0), κράτησαν την διαφορά στο +11 και έκαναν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Με λίγες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη να κρατάνε το μηδέν στην άμυνα και με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία  του Σουλούκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός έκανε την πρώτη του καλή ευκαιρία, με τον Μπαϊροβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ της ΑΕΛ, ενώ στο 85ο λεπτό ο Σουλούκος έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Κατσαντώνη.

Η ΑΕΛ δεν αξιοποίησε της ευκαιρίες στο 28ο λεπτό με τον Τσιριγώτη και στο 90+4ο λεπτό με τον Μαϊδανό.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (56′ Κ. Παπαγεωργίου), Τσιριγώτης (77′ Τσιριγώτης), Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (56′ Νίνο).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Κατσικάς, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41′ λ.τ Παπάζογλου), Ζέρης (46′ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71′ Κανίς), Μπαΐροβιτς (88′ Λυμπεράκης), Κατσαντώνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here