Προκρίθηκαν στην «ρώσικη ρουλέτα» τα Καλά Δένδρα, 4-3 του Εθνικού Σιδηροκάστρου στα play off της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών!!!

Προκρίθηκαν στα πέναλτι τα Καλά Δένδρα, 4-3 τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τον φιλάθλων ως το φινάλε ήταν το ντέρμπι της 2ης φάσης των play off της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, ανάμεσα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου με τα Καλά Δένδρα, στο πλαστικό γήπεδο Ομόνοιας Α΄.(Ήταν το τρίτο μεταξύ τους κατά σειρά ματς των δύο ομάδων).

Τα Καλά Δένδρα επικράτησαν του Εθνικού Σιδηροκάστρου με 4-3 στα πέναλτι  αφού το 120λεπτο έληξε 3-3 (όπως και τα άλλα δύο προηγούμενα ματς 2-2 και 1-1) .

Στον κανονικό αγώνα, ο Θωμαϊδης άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό για το Σιδηρόκαστρο, αλλά ο Βεζυρόπουλος ισοφάρισε στο 20ο λεπτό. Στο 30ο λεπτό Αβράμης έκανε το 2-1, ενώ τα Καλά Δένδρα ισοφάρισαν με τον Παπαδόπουλο στο 45ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος  ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Αβράμης στο 48ο λεπτό . Το ματς έφερε στα ίσα ο Αγγελακάς στο 89ο λεπτό. Οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση, χωρίς να υπάρχει διαφοροποίηση του σκορ όπου και ακολούθησε η «ρώσικη ρουλέτα».

Τα Καλά Δένδρα αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουσικάκη με δεύτερη κίτρινη στο 48ο λεπτό.

Τα Καλά Δένδρα θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Αμμουδιάς στον τελικό των play off της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here