Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός Β’: 2-0 με κινηματογραφικό γκολ του Στίνα!!!

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανσερραϊκό, που επιβλήθηκε 2-0 του Παναθηναϊκού Β’ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών στην αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 και έκανε τη διαφορά στο +9 από την ΑΕΛ και στο +11 από Αναγέννηση Καρδίτσας με ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή του στην Super League 1.

Σε ένα ματς με πολλά φάουλ(σύνολο 28), ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στα τρίποντα και έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο.
Στο πρώτο μέρος τα λιοντάρια ήταν καλύτερα του αντιπάλου έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη στο δεύτερο μέρος ανέβασαν στροφές και στο 72ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μπαϊροβιτς που πριν επτά λεπτά πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Κατσαντώνη.

Το τελικό 2-0 έκανε ο Βίκτορ Στίνα στο 90ο λεπτό με καταπληκτική ατομική ενέργεια και κινηματογραφικό πλασέ από πολύ πλάγια θέση, που σφράγισε τη νίκη του Πανσερραϊκού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπουτσίκος (Μακεδονίας) με βοηθούς τον Κορώνα (Πειραιώς) και τον Φράγιο (Μακεδονίας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Ζέρης, Αυλωνίτης, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (65′ Σοφιανός), Κολομπίνο (86′ Στάικος), Στίνα, Κανίς (56′ λ.τ. Μούργος), Κατσαντώνης (65′ Μπαΐροβιτς), Σαΐντ (86′ Σιόντης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (8′ Καρβούνης), Λαμψιά (74′ Κρυπαράκος), Καραμπάς (58′ Βουτσάς), Προδρομίτης, Κυριόπουλος, Ταβάρες, Μπιλάλ (65′ Τερεζίου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here