«Ξεμούδιασμα» του Πανσερραϊκού με φιλική νίκη επί του Μακεδονικού!!!

Κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ανάμεσα στον Πανσερραϊκό με τον Μακεδονικό, το Σάββατο(04/03-14:00).

Σε φιλικό αγώνα, που ήταν «ξεμούδιασμα» για τους παίκτες του τον Παύλου Δερμιτζάκη ο Πανσερραϊκός έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, δεδομένης της περιόδου λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος της Super League 2, επιβλήθηκε με 2-0 χάρις τα γκολ των Κατσαντώνη και Άλι Μπάμπα. Για την ομάδα του Μακεδονικού ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ του Μιλισάβλιεβιτς.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εκλιπόντων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Παντεκίδης(65΄ Παπάζογλου), Ζέρης, Λυμπεράκης, Θυμιάνης(65΄ Κολομπίνο), Στάϊκος, Στίνα(88΄ Μασκανάκης), Μούργος(46΄ Σοφιανός), Κατσαντώνης(80΄ Αλί Μπαμπά), Μπαϊροβιτς(65΄ Σαϊντ).

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη (76′ Χασάνογλου), Λισγάρας (88′ Γουνόπουλος), Γκέντσογλου (88′ Γιαννούσης) Τσουκάνης (83′ Ουνγιαλίδης), Παναγιωτούδης (83′ Κραγιόπουλος), Λεωνιδόπουλος (83′ Σιατραβάνης (88′ Ντόια), Γαρύφαλλος (64′ Τσιλιγγίρης), Ζαφειράκης (76′ Μιλισάβλιεβιτς), Σαραντίδης (46′ Λιούμης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here