Απόλλων Παραλιμνίου – Πανδραμαϊκος 4-3 – Πάτησαν γκάζι Γκέκας και Ελέζι!!!

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι του Πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ο Απόλλων Παραλιμνίου πάτησε γκάζι και με πρωταγωνιστές τον Κοσμά Γκέκα, τον Στέφανο Πέτρου και τον Χρήστο Ελέζι, κέρδισε με 4-3 τον Πανδραμαϊκο για την 11η αγωνιστική, στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου.
Μια πάρα πολύ σημαντική νίκη σημείωσαν οι παίκτες του Καραμπετάκη, πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής τον Καμπανιακό και την Καβάλα.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Στέφανος Πέτρου και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκέκας. Ο Πανδραμαϊκός ισοφάρισε με τον Μαχαίρα στο 18ο λεπτό, ενώ προβάδισμα στο σκορ για τους Δραμινούς στο 27ο λεπτό, έδωσε ο Μπάμπουρας.

Στο δεύτερο μέρος τη λύση έδωσε ο Πέτρου στο 61ο λεπτό με ασίστ του Γκέκα ισοφαρίζοντας σε 2-2 και το 3-2 έκανε ο Ελέζι στο 64ο λεπτό, όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα σημειώθηκαν άλλα δύο τέρματα.

Στο 90+2ο λεπτό ο Ελέζι σκόραρε με αριστουργηματικό φαλτσαριστό σουτ για την ομάδα του Παραλιμνίου, ενώ στο 90+5ο λεπτό ο Αχαλινόπουλος μείωσε για την ομάδα του Πέτρου Στοΐλα με εκτέλεση φάουλ.

Τελικό αποτέλεσμα Απόλλων Παραλιμνίου – Πανδραμαϊκος Α.Ο. 4-3.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Γ ΕΘΝΙΚΗ 2022-2023
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ 2022-2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here