Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3: Με τους φιλάθλους των δυο ομάδων να δίνουν ρεσιτάλ!!!

Σε έναν αγώνα που ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, με τους φιλάθλους των δυο ομάδων να δίνουν ρεσιτάλ στο κατάμεστο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών, η ΑΕΚ νίκησε και το δεύτερο ματς με τον Πανσερραϊκό, επικρατώντας 3-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.
Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο Κύπελλο Ελλάδας καθώς ηττήθηκε με 3-1, σε μια γιορτή ποδοσφαίρου. 

Στο 21ο λεπτό η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, όταν η συνεργασία Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ με τον τελευταίο να δίνει στον Μάνταλο, που έκανε το 1-0. Οι ομάδες οδηγηθήκαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.
Ο Πανσερραϊκός (πρωτοπόρος στον Α’ όμιλο της Super League 2) αντέδρασε στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό ισοφάρισε με τον Kατσαντώνη, μετά από ωραία σέντρα του Σαίντ.
Στην αμέσως επόμενη φάση και συγκεκριμένα 51ο λεπτό ο αμαρκάριστος Mάνταλος, με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σιντιμπέ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ.
Το  τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μαχαίρας στο 80ο λεπτό με ένα υπέροχο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Παρότι ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε από την ΑΕΚ και ενώ το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί, 5 λεπτά πριν ο Διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε την λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι του έριξαν βεγγαλικά έξω από τον προαύλιο χώρο του γηπέδου, δείχνοντας σε όλο το πανελλήνιο ότι ήταν μια γιορτή ποδοσφαίρου.

Ο Πανσερραϊκός είναι η πρώτη ομάδα που σκοράρει κατά της ΑΕΚ στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας, μετά από 5 αγώνες.

Στην ρεβάνς για τη φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας Πανσερραϊκός –  ΑΕΚ αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα σαν αλλαγή, ο Σερραίος επιθετικός Μιχάλης Κοσίδης. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Tσιμεντερίδης (Κοζάνης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κάτσικας – Ζέρης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Παντεκίδης – Στάικος (61’ Θυμιάνης), Κολομπίνο (73’ Στίνα) – Μούργος (73’ Μασκανάκης), Σοφιανός (82’ Σιόντης), Κατσαντώνης – Σαΐντ (61’ Kανίς).

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ραντόνια, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας – Γαλανόπουλος (67’ Φράνσον), Φερνάντες (62’ Μαχαίρας), Γκατσίνοβιτς (67’ Αραούχο), Μάνταλος – Τσούμπερ, Φαν Βέερτ (67’ Κοσίδης).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here