Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μάθημα του Σταύρου Μάνταλου στους Σερραίους διαιτητές!!!

Στην η αίθουσα του Επιμελητηρίου «Γεώργιος Χρηστίδης» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου η πρώτη επιμορφωτική συνάντηση για το 2023 των διαιτητών της ΕΠΣ Σερρών, με επίσημο καλεσμένο τον πρώην διεθνή διαιτητή από την Καβάλα και επικεφαλής της ΚΕΔ για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο (Grassroots Manager) Σταύρου Μάνταλου.

Ο διεθνής διαιτητής και υπεύθυνος ανάπτυξης και εκπαίδευσης αξιωματούχων αγώνα μίλησε στους Σερραίους διαιτητές που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μάθημα, παρουσίασε και ανέλυσε με τη χρήση βίντεο και προβολή επιλεγμένες φάσεις, αλλά και σημαντικές αποφάσεις των Διαιτητών στη διάρκεια του αγώνα.

Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Κατσαβάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ευχόμενος μια καλή χρονιά για τη Σερραϊκή διαιτησία.

Την επιμορφωτική συνάντηση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών Φωτιάδης Γεώργιος, τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας Παλάζης Κυριάκος – Καμπούρης Βασίλης – Τσεσμετζής Συμεών, εκεί ήταν και ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Νομού Σερρών Καδέμογλου Αλέξανδρος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here