Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Πανσερραϊκό επί του Διαγόρα Ρόδου!!!

Με πρωταγωνιστή τον Παπάζογλου ο Πανσερραϊκός  πέτυχε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Διαγόρα Ρόδου στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας», για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του A’ oμίλου της Super League 2.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παπάζογλου στο 58 λεπτό με δυνατό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, που χάρισε το τρίποντο στα Λιοντάρια.

Χαμένο πέναλτι είχε ο  Πανσερραϊκός  στο 28 ο λεπτό που κέρδισε ο  Σαΐντ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κανίς αλλά ο τερματοφύλακα του Διαγόρα απέκρουσε την μπάλα που γύρισε στον Σαΐντ, ο οποίος έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά αλλά ο πορτιέρο Γαλάνης απέκρουσε και έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα με την βοήθεια του Μανιώτη.

Στο 86ο λεπτό και στο 90+1 λεπτό η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τους Μούργο και Ζέρη που ήρθαν σε τετ-α-τετ με τον Γαλάνη, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης (69′ Τάτσης), Μανιώτης, Καραμάνης (69′ Βουργουτζής), Παπαϊωάννου, Παραστατίδης, Σταμέκοβιτς, Μιχόπουλος (69′ Λούκιτς), Αρίας (46′ Πετράκης), Γκρόζντανιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Στίνα (88′ Δεληγιαννίδης), Θυμιάνης, Μούργος (88′ Γιανναράκης), Σοφιανός (62′ Κολομπίνο), Κανίς (70′ Κατσαντώνης), Σαΐντ (62′ Μπαΐροβιτς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here