Δύο Καβαλιώτες προπονητές έφτασαν τις Σερραϊκές ομάδες τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας την περίοδο 2022-23!!!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης και ο Νίκος Καραμπετάκης, προπονητές με καταγωγή από την Καβάλα, έφτασαν τις Σερραϊκές ομάδες τους, στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανσερραϊκός με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη (Γεννήθηκε στην Καβάλα, 29 Ιουνίου 1969) που από τον Νοέμβριο του 2022 είναι προπονητής των Λιονταριών και ο Απόλλων Παραλιμνίου με προπονητή τον Νίκο Καραμπετάκης (Γεννήθηκε στην Καβάλα 17 Μαΐου  1971), οι δύο προπονητές κατάφεραν ταυτόχρονα να φτάσουν τις ομάδες τους, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, την περίοδο 2022-2023.
Οι δύο Σερραϊκές ομάδες, αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Ο Πανσερραϊκός ομάδα της πόλης των Σερρών, αγωνίζεται στην Super League 2 και ο Απόλλων Παραλιμνίου ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου του Δήμου Εμμανουήλ Παπά, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, έφτασαν με αξιώσεις στα προημιτελικά του θεσμού.
Στην φάση αυτή, ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και ο Απόλλων Παραλιμνίου την Λαμία.
Η ΑΕΚ και Λαμία είναι ομάδες της Super League.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι οι δύο Καβαλιώτες τεχνικοί, πριν ασκήσουν το επάγγελμα του Προπονητή ήταν ποδοσφαιριστές, μάλιστα ο Παύλος Δερμιτζάκης αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού, ενώ ο Νίκος Καραμπετάκης αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here