Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου!!!

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή των «λιονταριών» για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής(14/01) κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου.

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Τα Λιοντάρια αντιμετωπίζουν την Κυριακή 15/01(14:45) στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου τον Διαγόρα, με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη να ανακοινώνει την αποστολή η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανσερραϊκός θα παραμείνει στο νησί των ιπποτών μετά τον αγώνα και ακολούθως θα ταξιδέψει απευθείας για την Αθήνα, ενόψει του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ (18/01, 17:30) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Αναλυτικά οι 23 παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σιόντης, Δημητρίου, Λιούμης, Καραμπέρης, Οικονόμου, Νάτσος, που αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών, οι Παπαβασιλείου, Τσαγκαλίδης και Κόντσι, όπως και οι Παπακωνσταντίνου και Μασάϊ, που θα ακολουθήσουν την αποστολή της Κ19.

Με την αποστολή της ομάδας του Πανσερραϊκού θα συνταξιδέψει και η ομάδα Κ19, η οποία για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Betsson Super League 2, αντιμετωπίζει επίσης τον Διαγόρα Ρόδου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/01 (11:00) στο Ενωσιακό γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here