Super League 2: Μόνος στην κορυφή ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της Aναγέννησης Kαρδίτσας!!! 

Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, ο Πανσερραϊκός επικράτησε της Aναγέννησης Kαρδίτσας με 2-0 και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, του A’ oμίλου της Super League 2, για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.
Με τον Παύλο Δερμιτζάκη, να καμαρώνει την έκτη σερί νίκη της ομάδας του, στο Πρωτάθλημα της Super League 2.
Στο πρώτο 30λεπτό της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός  ήταν αρκετά υποτονικός, αντίθετά με τους Θεσσαλούς να είναι απειλητικοί και να έχουν δύο δοκάρια στο 7ο λεπτό και το 29ο λεπτό σε ισάριθμες κεφαλιές του Γιάχου.
Τα «Λιοντάρια» μεταμορφώθηκαν μετά το πρώτο μισάωρο και έφτασαν στο 1-0 με την κεφαλιά του Σαΐντ στο 34ο λεπτό, ύστερα από σέντρα του Στίνα.
Το 2-0 έγινε στο 89ο λεπτό με απίθανο βολέ του Ζέρη και «κλείδωσε» τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Αγωνίστηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανσερραϊκου Κολομπίνο και Μπαΐροβιτς. Tην αναμέτρηση στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, παρακολούθησαν περισσότεροι από 4.000 φίλαθλοι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) με βοηθούς τον Μυωσιάδης (Ηπείρου) και τον Χριστόδουλο(Ημαθίας).

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας  βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θόδωρο Φραγκόπουλο, που ήταν ο πρώτος αρχηγός των «Λιονταριών» αλλά και ο μοναδικός Σερραίος που έχει αντιμετωπίσει τον Πελέ σε αγώνα! Το 1961 όταν η θρυλική Σάντος του Πελέ ήρθε στην Ελλάδα για μια σειρά φιλικών αγώνων.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Πεταυράκης, Στίνα (86′ Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος (66′ Κατσαντώνης), Σοφιανός (66′ λ.τ Κολομπίνο), Κανίς (86′ Δεληγιαννίδης), Σαΐντ (79′ Μπαΐροβιτς).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Σταμόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος (79′ Γκόλιας), Κοζορώνης, Μπάλλας, Γιάκος, Κάρδαρης (79′ Ζάγκος), Βερνάρδος (26′ λ.τ Πρίκας), Αθανασιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here