Προπονήθηκαν κανονικά οι Κολομπίνο και Αλί Μπαμπά!!!

Κανονικά μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα του Πανσερραϊκού, ο 29χρονος Oυρουγουανός χαφ Adrian Colombino.
Οι Κολομπίνο και Αλί Μπαμπά προπονούνται κανονικά με την ομάδα των Λιονταριών εδώ και αρκετές ημέρες και θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής μόλις εκδοθούν τα νέα τους δελτία, ενώ άμεσα αναμένεται στις Σέρρες και ο Αντμίρ Μπαϊροβιτς για να ενταχθεί στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά και εντατικά με τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να φτάσει η ομάδα στο σημείο που και ο ίδιος επιθυμεί, για να καταφέρει να διατηρήσει αυτό που κατάκτησε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Την 1η θέση.
Το ευχάριστο είναι πως, μετά την επιστροφή της ομάδας από το εορταστικό ρεπό, οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ο ένας μετά τον άλλον θα τεθούν κανονικά στην διάθεση του προπονητή.

Οι Παπάζογλου, Μυστακίδης, Aνάκογλου, Τσαγκαλίδης, Κόντσι, προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ είχε κάνει ήδη την επανεμφάνιση του στον αγώνα με την ΑΕΛ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.
Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Νάτσος, ενώ προβλήματα τραυματισμού συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι Δημητρίου, Λιούμης, Καραμπέρης και φυσικά πάντα εκτός είναι ο Άγγελος Οικονόμου που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Ο Πανσερραϊκός δίνει τον πρώτο του αγώνα για το 2023, την Τρίτη (03/01-14:45) στο Πολύκαστρο Κιλκίς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 Betsson. Tα Λιοντάρια θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here