Super League 2: Γλυκιά η ισοπαλία για τον Πανσερραϊκό παραμονή στην κατηγορία!!!

Γλυκιά ισοπαλία έφερε ο Πανσερραϊκός μέσα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με αντίπαλο την Νίκη Βόλου, για την τελευταία αγωνιστική της Super League 2 και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων παρέμεινε στην κατηγορία. 
Σε ένα αμφίρροπο ματς όπου ο Πανσερραϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, υποχρεώθηκε σε λευκή ισοπαλία μέσα στην έδρα του, χάνοντας όμως κραυγαλέα ευκαιρία για γκολ στο 58ο λεπτό με τον Κανίς, στέλνοντας την μπάλα σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου. Ενώ στο 18ο λεπτό σουτ του Μαρκιόνι κατέληξε στο δοκάρι του Περιστέριδη. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαλούτσας (Ημαθίας), με βοηθούς τον Χριστοδούλου (Μακεδονίας), Αϊνάλης (Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν για τον Πανσερραϊκό ο Κανίς και για την Νίκη Βόλου ο Βασιλείου.

Μετά και τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής υποβιβάστηκαν στην Γ’ Εθνική κατηγορία η Καβάλα, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο ΑΟ Τρίκαλα. Ενώ εκκρεμεί ένα ακόμα εισιτήριο υποβιβασμού ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Πιερικό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκιόκας): Κατσίκας, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι (71′ Καραμπέρης), Κρητικός, Ανάκογλου (60′ Έππας), Σοφιανός (46′ Ντίαζ), Μέσσι, Κανίς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Τσουκαλάς (46′ Γκαρσία), Μέτσε, Κυριακίδης, Βασιλείου (72′ Ροχάνο), Κουσκουνάς (72′ Στοΐνοβιτς), Βλαχομήτρος (72′ Κυρίτσης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here