Νίκησε την Λάρισα και «Έπιασε» κορυφή ο Πανσερραϊκός!!!

Ο  Πανσερραϊκός πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Λάρισα. Επικράτησε με 2-1 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

Με τη σημαντική αυτή νίκη ο Πανσερραϊκός πάτησε κορυφή, πηγαίνοντας στο 16 βαθμούς εκεί όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ Β’.
Τα «Λιοντάρια»  παρά το γεγονός πως στο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε η ΑΕΛ στο 45+1ο λεπτό, καθώς ο συνδυασμός Μαξιμένκο, Κούστα, Αντράντα έφερε τον τελευταίο απέναντι στον Γιαννίκογλου για να κάνει το 0-1.Ηταν το σημείο εκείνο που οι παίκτες του Δερμιτζάκη έδειξαν κόπωση.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πανσερραϊκού βγάζοντας ποιότητα κατά διαστήματα και δείχνοντας σημαντικά ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 70ο λεπτό με τον Καρασαλίδη, καθώς μετά από σέντρα του Σοφιανού από τα δεξιά, έπιασε στον ύπνο τους  Μαϊδανό και Θεοδωρόπουλο και με προβολή έκανε το 1-1.
Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με εκτέλεση πέναλτι ο Κανίς στο 87ο λεπτό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πουλικίδης (Δράμας) με βοηθούς τον Κουφό (Μακεδονίας) και τον Κουβαλάκης (Δράμας).

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας  βράβευσε τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή των «λιονταριών» Παναγιώτη Κελεσίδη, για την προσφορά του στην ομάδα. Παράλληλα του έδωσε ένα ζευγάρι γάντια, υπογεγραμμένα από τους τερματοφύλακες της ομάδας. 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (58′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Στίνα, Μούργος (82′ Μασκανάκης), Κανίς (91′ Δεληγιαννίδης), Κατσαντώνης (91′ Παπαβασιλείου).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (83′ λ.τ. Κοσονού), Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θωμαΐδης, Πλέγας, Νικολιάς (60′ λ.τ. Νικολιάς), Κούστα (67′ Τσουμάνης), Αντράντα (67′ Μιλτιάδης), Πεντρόσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here