Κύπελλο Ελλάδας: Ο Πανσερραϊκός με το «ένα πόδι» στους «8» έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης!!!

Πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, Ο Πανσερραϊκός νίκησε τον Απόλλων Πόντου 3-0 και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Από την αρχή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό να κυριαρχεί πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 11ο λεπτό ο Κανίς πλάσαρε μέσα από την περιοχή γράφοντας το 1-0. Με το σκορ αυτό έληξε και το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος, ο Πανσερραϊκός να είναι εμφανώς καλύτερος σε όλες τις γραμμές, καταφέρνει να φτάσει στην επιτυχία του δεύτερου τέρματος με τον Κατσαντώνη στο 52ο λεπτό, ο οποίος δέχθηκε παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή από τον Κανίς και  με τακουνάκι έχοντας πλάτη στην εστία του Πίτκα, σκόραρε σε κενή εστία για το 2-0.
Στο 79ο λεπτό ο Σοφιανός έκανε το τελικό 3-0.
Άτυχος στάθηκε ο Δημητρίου όταν στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης θα τραυματιστεί σοβαρά και θα αποχωρίσει από τον αγώνα, που πριν τρία λεπτά είχε περάσει σαν αλλαγή στη θέση του Καρασαλίδη.
Στη διάρκεια του αγώνα, η διοίκηση του Πανσερραϊκού ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδος. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκαν τα ονόματα των Μπαϊροβιτς και του Αλί Μπαμπά όπου και επιβεβαιώθηκε το χθεσινό άρθρο του Serresmegasport.gr για τον Νιγηριανό εξτρέμ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραντώνης (Ημαθίας) με βοηθούς τον Σακκά (Θεσσαλίας) και τον (Καραγκιζόπουλο) (Ημαθίας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ( Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Καρασαλίδης (67’ Δημητρίου) (72’ λ.τ. Παντεκίδης), Γιανναράκης, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης, Σοφιανός, Μασκανάκης (72’ Στίνα), Κανίς (57’ Μούργος), Κατσαντώνης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54’ Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70’ Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα (85’ Σαμπανίδης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here