Κύπελλο Ελλάδας: Απόλλων Παραλιμνίου και Άγιος Νικόλαος(2-2) άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στην Κρήτη!!!

Την τιμητική της είχε είχε σήμερα(14/12) η Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς δύο ομάδες της έφτασαν σε αυτό το επίπεδο στο Κύπελλο Ελλάδας.
Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Απόλλων Παραλιμνίου και Άγιος Νικόλαος στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου στον πρώτο αγώνα τους για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας και αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στην Κρήτη.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό όταν ο Πέτρου από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά στην «καρδιά» της άμυνας του Αγίου Νικολάου και ο Γκέκας με πλασέ στην κίνηση, έγραψε το 1-0 για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Ο Άγιος Νικόλας απάντησε 17ο λεπτό όταν ο Μπότε κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Μηνάς έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Νομικό, γράφοντας το 1-1.
Μεγάλη Ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του είχε ο Απόλλων στο 12ο λεπτό  όταν ο  Γκέκας γύρισε τη μπάλα προς τον Γεωργιάδη, αυτός, έκανε το σουτ, αλλά ο Γιαγκιόζης έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 62ο λεπτό ο Γκέκας μπήκε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Γκέκας ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Γιαγκιόζη κάνοντας το 2-1 για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Στο 76ο λεπτό ο Σέχου που πέρασε σαν αλλαγή, με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Νομικού και έκανε το τελικό 2-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας(Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τον Κορώνα(Πειραιά) και τον Μπαλιάκα(Κοζάνης), με 4ο τον Τομαρά(Θράκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Νομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Γκέκας (73΄ Κιουτσεκτσίδης), Ελέζι (80΄ Καρατλίδης), Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια (89΄ Γάκης).

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Γωνιωτάκης (63΄ Τσανάι), Ζέλιος, Φουκαράκης, Λάμπρου, Μπότε (86΄ Νοκάι), Κίττος, Μπαράτα (71΄ Σέχου), Μελισσόπουλος (86΄ Τζιλάι), Μηνάς, Χίσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here