Φιλικός αγώνας παλαιμάχων Πανσερραϊκου – Μικτής ΕΠΣ Σερρών για την δημιουργία ταμείου αρωγής ποδοσφαιριστών!!!

Την Τρίτη 20/12/2022, στις 17:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ομόνοιας (Πλαστικό γήπεδο), η ΕΠΣ Σερρών διοργανώνει φιλικό αγώνα μεταξύ των Παλαιμάχων του Πανσερραϊκού και Επίλεκτης ομάδας της ΕΠΣ  Σερρών με σκοπό τα έσοδα από τα εισιτήρια θα πάνε σε λογαριασμό για να δημιουργηθεί Ταμείο Αρωγής Ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών:

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στα σωματεία της και τους χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη της, η Ε.Π.Σ. Σερρών ανακοινώνει την πρόθεση της να δημιουργηθεί Ταμείο Αρωγής Ποδοσφαιριστών, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα στο μέλλον να ενισχύονται οικονομικά ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, επειδή ακριβώς κάνουν αυτό που αγαπούν. Παίζουν ποδόσφαιρο…
Σε αυτό πλαίσιο, την Τρίτη 20/12/2022, στις 17:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ομόνοιας (Πλαστικό γήπεδο) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων του Πανσερραϊκού και Επίλεκτης ομάδας της Ε.Π.Σ. Σερρών και τα έσοδα από τα εισιτήρια ενίσχυσης θα πάνε στον λογαριασμό που θα δημιουργηθεί στην ΣΥΝEΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝ για τον παραπάνω σκοπό.
Για αυτό καλούνται όλες οι ομάδες της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ έως την Πέμπτη 15/12 να προτείνουν από έναν ποδοσφαιριστή τους αποστέλλοντας στην γραμματεία τα παρακάτω στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο, Θέση, Ομάδα. Στη συνέχεια κατόπιν κλήρωσης θα καταρτιστεί η αποστολή που θα λάβει μέρος στον αγώνα.

Ο τρόπος λειτουργίας του Ταμείου Αρωγής Ποδοσφαιριστών θα ανακοινωθεί σε δεύτερο στάδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here