Πανσερραϊκός: Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ελευθερόπουλος με τον Ηρακλή!!!

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή το Σάββατο 05/11/2022, στις 13:45, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 3η αγωνιστική της Super League 2 Betsson. Σε ακόμη ένα δύσκολο εντός έδρας αγώνα της περιόδου 2022-23.
Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο Ομόνοιας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 Betsson, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ανακοινώνει την αποστολή.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι οι: Γιαννίκογλου, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Δεληγιαννίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Παντεκίδης, Σιόντης, Θυμιάνης, Ανάκογλου, Σοφιανός, Κανίς, Μούργος, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Λιούμης, Παπαβασιλείου. Μυστακίδης, Σαϊντ.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως στον αγώνα με τον Ηρακλή, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 19/11/2022 στις 13:45, ισχύουν τα εξής.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 3: 25€
Θύρα 4: 15€
Θύρα 6: 10€

Ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2022-2023.

Η είσοδος στις θύρες 5-5Α γίνεται μόνο με εισιτήριο διαρκείας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 111:45, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες. Ανοιχτές θα είναι, οι θύρες 3, 4, 5, 6. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα, από το εκδοτήριο του γηπέδου στο νότιο πέταλο.

Οι κάτοχοι κάθε τύπου εισιτηρίου διαρκείας ειδικής κατηγορίας οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το απαραίτητο δικαιολογητικό.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα γραφεία της ΠΑΕ και την ημέρα του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here