Super League 2: Μπορούσε και περισσότερο ο Πανσερραϊκός – Υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία από τον Θεσπρωτό!!!

Ο Πανσερραϊκός υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία από τον Θεσπρωτό, στην πρεμιέρα της Super League 2. Τρία δοκάρια και δύο τέρματα ήταν ο απολογισμός της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Το πρώτο μέρος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τους Θεσπρωτούς, όμως, να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 4ο λεπτό, όταν ο Βασιλάκης είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννίκογλου και  στο 25ο λεπτό, ο Δρίτσας έκανε  σουτ από τα δεξιά και ο Γιαννίκογλου με δύσκολη απόκρουση αλλά και με τη βοήθεια του δοκαριού κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στην επανάληψη τα λιοντάρια ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν για πρώτη φορά τόσο κοντά στο γκολ, όταν ο Καρασαλίδης έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιμόπουλου.

Ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Δρίτσα στο 70ο λεπτό. Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 81ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Σαϊντ ύστερα από ανατροπή του Κατσαντώνη που πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Ανάκογλου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (72′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (77′ Στίνα), Σοφιανός(72′ Θυμιάνης), Ανάκογλου (63′ Κατσαντώνης), Μούργος (77′ Μυστακίδης), Κανίς, Σαΐντ.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Γώγος, Βασιλάκης, Βαλέντε, Ρίζος, Μπίκας (65′ Λύγκας), Κωνσταντίνου, Μίγγος, Διγκόζης (82′ Πανταζέλος), Δρίτσας, Μπονίγια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here