ΕΠΣ Σερρών: «Ξεκάθαρη θέση της είναι η άρση της αναστολής και η έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων»!!!

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνει πως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του «Μητρώου», ξεκάθαρη θέση της είναι η άρση της αναστολής και η έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ΑΜΕΣΑ.
Έπειτα από την ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που θα επιτρέπει και στα σωματεία εκείνα που ακόμα δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο, εφόσον έχουν καταθέσει ολοκληρωμένη αίτηση και κατέχουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, να κάνουν χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και να αδειοδοτούνται για τη διεξαγωγή αγώνων από τις Περιφέρειες, δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω αναμονής.
To πρόβλημα της κρατικής παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου υφίσταται και αναμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη για αυτό, όπως και αυτό της δαιδαλώδης διαδικασίας εγγραφής για τα σωματεία που γίνεται τεράστια προσπάθεια να λυθεί μέσω της συνδρομής της Ε.Π.Σ.Σ, ωστόσο ΠΡΕΠΕΙ να παίξουμε.
Αυτήν ακριβώς τη θέση και την ανάγκη επιστροφής των ομάδων στο γήπεδο επικοινώνησε και στον πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ.Παναγιώτη Μπαλτάκο, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Νίκος Κατσαβάκης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους.
Να σημειωθεί πως σχεδόν το σύνολο των σωματείων της δυνάμεως μας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και τηρεί τις προϋποθέσεις προκειμένει να αγωνιστεί, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της Ένωσης.
Χιλιάδες ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών της Ε.Π.Σ.Σερρών, αλλά και σε όλη την Ελλάδα θέλουν να παίξουν, τα σωματεία θέλουν να παίξουν και δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here