Κύπελλο Ελλάδας: Ο Πανσερραϊκός προκρίθηκε στην παράταση με γκολ του Κανίς!!!

Με το δεξί μπήκε ο Πανσερραϊκός στις επίσημες υποχρεώσεις του, όπου στο κύπελλο Ελλάδας για την 3η φάση, κέρδισε με 1-2 το Αιγάλεω στο Δημοτικό γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Τα λιοντάρια με αυτή τη νίκη-πρόκρηση πάνε απευθείας στην 5η φάση του θεσμού.
Το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ με τον Μπαστιάνο στο 35ο λεπτό μετά από την κάθετη πάσα που πήρε από τον Τσιλιγκίρη.
Ο Πανσερραϊκός Ισοφάρισε στο 90+5 λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Ahmed Said μετά από ανατροπή του Λιούμι από τον Παπανικόλα.
Ο αγώνας πήγε στην παράταση, εκεί όπου ο Κανίς με υποδειγματικό πλασέ στο 108ο  λεπτό έδωσε την νίκη-πρόκρηση στα λιοντάρια.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς Μαυροκορδόπουλο(Αργολίδας) και Σούζα(Ανατολικής Αττικής).

ΑΙΓΑΛΕΩ( Γράφας): Σικαλιάς, Νικολακόπουλος (56′ Πιαστόπουλος), Πεχλιβανόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Πολυχρόνης (Σκεντεράϊ), Τσίτσαρης (95′ Μπούσης), Βλαχομήτρος (77′ Δημούτσος), Μπαστιάνος, Τσιλιγκίρης (86 Φουρλάνος), Κολλάς (86′ Πατρινός).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδη, Δελληγιαννίδης, Πεταυρακης, Σιόντης (62′ Καραμπέρης), Νάτσος (83′ Ανάκογλου), Μούργος (75′ Λιούμης), Stina (60′ Σοφιανός), Kanis, Said (96′ Μασκανάκης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here