Φιλική ήττα του Πανσερραϊκού στην Τρίπολη από τον Αστέρα (3-1)!!!

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη Αρκαδίας, ο Πανσερραϊκός που έχασε και πέναλτι, ηττήθηκε 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.
Στο 21ο λεπτό ο νεαρός Προύντζος με πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Κατσικά.
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας Τρίπολης διπλασίασε τα τέρματα του με τον έμπειρο Ιγκλέσιας, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έγινε το 3-0 με τον Μπαράλες με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από τη σέντρα του Κανελλόπουλου.
Ο Πανσερραϊκός μείωσε σε 3-1 με τον Μασκανάκη στο 87ο λεπτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.
Να σημειωθεί ότι στο 82ο λεπτό ο Αντζουλάς ανέτρεψε τον Σοφιανό μέσα στην περιοχή, ο Μούργος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά τον νίκησε ο Σγουρής.

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Μεταξάς): Τσιφτσής (46′ Σγουρής), Γκαρθία(65′ Καρμόνα), Τασουλής (65′ Άλβαρες), Αντζουλάς, Ατιένθα, Ιγκλέσιας(65′ Στάνκο), Προύντζος, Κανελλόπουλος (65′ Τιλίκα), Γκαρντάφσκι(46′ Ριέρα), Μπαρτόλο(46′ Μπενίτο), Μπαράλες(65′ Κωστέας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Ελευθερόπουλος): Κατσίκας(46΄ Γιαννίκογλου), Δεληγιαννίδης(65΄ Ζέρης), Καρασαλίδης(65΄ Παπάζογλου), Γιανναράκης(65΄ Δημητρίου), Πεταυράκης(65΄ Παντεκίδης), Σιόντης, Οικονόμου(65΄ Νάτσος), Ανάκογλου(65΄ Μασκανάκης), Κανίς(65΄ Σοφιανός), Μούργος, Σαϊντ(65΄ Λιούμης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here