Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Πανσερραϊκός σε φιλική αναμέτρηση!!!

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β’ και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τον Σαΐντ στο 5ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Β’ ισοφάρισε με τον Δαρέλα στο 11ο λεπτό, ενώ στο 38ο λεπτό ο Ρικάρντο σημείωσε το 2-1 με προβολή, μετά από φάση διαρκείας.
Στο 77ο λεπτό ο Στίνα με ωραία ασίστ μέσα στη περιοχή βρήκε τον Λιούμη που ισοφάρισε σε 2-2 για τον Πανσερραϊκό.
Στο 53ο λεπτό τα «λιοντάρια» κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κανίς αλλά απέκρουσε ο Μπαλωμένος .
Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2. Το επόμενο φιλικό, είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 10/09 με τον Α.Ο Καβάλας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:00 στο Ενωσιακό γήπεδο Αμισιανών Καβάλας.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Κωττάς, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Κουτεντάκης, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Φασίδης, Κούτσιας .
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Μάροβιτς, Κιτσάκης, Μπράντονιτς, Χατζηστραβός, Γιαξής, Σελιμάι, Μορικέλι, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Νινούα, Κουλούρης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Ελευθερόπουλος): Κατσίκας, Πεταυράκης, Καρασαλίδης(65΄ Παντεκίδης), Γιανναράκης(46′ Δημητρίου), Δεληγιαννίδης (65′ Ζέρης), Οικονόμου (65′ Καραμπέρης), Σιόντης (46΄Νάτσος), Στίνα, Μούργος, Κανίς (65′ Σοφιανός), Σαΐντ (55′ Λιούμης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here