Με την παρουσία του Προέδρου η τελευταία προπόνηση του Πανσερραϊκού!!!

Με την παρουσία του Προέδρου Τάσου Καζία και ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις του Πανσερραϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε το πρωί της Παρασκευής(13/05) στο Δημοτικό γήπεδο, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που έκλεισε ευχάριστα για την ομάδα μας, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα τόσο για τον προγραμματισμό των επόμενων ημερών, όσο και της νέας σεζόν, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική!

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Ολοκληρώνεται μία αν μη τι άλλο αποτυχημένη χρονιά για τον Πανσερραϊκό. Κάναμε όλοι λάθη, με πρώτο εμένα, φτάνοντας η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ξέρω τα λάθη μου, θα κάνω τα πάντα για να διορθώσω, ωστόσο θέλω και εσείς, προπονητές, παίκτες, προσωπικό, άπαντες, να αναλογιστείτε τα λάθη σας και να κάνετε την αυτοκριτική σας για όσα έγιναν.
Τις επόμενες δύο εβδομάδες η ομάδα θα έχει νέο προπονητή και θα γίνει επαναξιολόγηση των πάντων, συνεργατών και ποδοσφαιριστών, είτε έχουν συμβόλαιο-είτε όχι και να είστε σίγουροι πως η χρονιά που έρχεται δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη. Θα τεθούν στόχοι εξ αρχής και η ομάδα θα παρουσιαστεί έτσι όπως πρέπει και της αξίζει. Ο Πανσερραϊκός είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί σε πρότυπα ομάδων Σούπερ Λίγκ και έτσι θέλω να συνεχίσει να είναι και για αυτό είμαστε εδώ.
Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει νωρίς, ήδη έχει παρθεί απόφαση για σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου και πιστεύω θα τηρηθεί, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει νωρίς και η προετοιμασία. Θέλω να σκεφτείτε, να ηρεμήσετε και να παρουσιαστείτε έτοιμοι. Καλό καλοκαίρι”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here