Β’ Εθνική Γυναικών: Συγχαρητήρια στα κορίτσια της Πανσερραϊκής για την παραμονή τους στην κατηγορία!!!

Όλο τους το «είναι» έδωσαν οι παίκτριες της Πανσερραϊκής απέναντι στις Νεφέλες Κατερίνης για την παραμονή της Γυναικείας ομάδας της Πανσερραϊκής στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Την δίκαιη παραμονή τους εξασφάλισαν τα κορίτσια της Πανσερραϊκής, βάζοντας μάλιστα 4 εξαιρετικά γκολ. Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών.
Η  Πανσερραϊκή υποδέχτηκε τις Νεφέλες Κατερίνης σε έναν αγώνα “ζωής ή θανάτου” στο Δημοτικό γήπεδο Σκουτάρεως με τα κορίτσια να είναι αποφασισμένα να πάρουν την νίκη, για την παραμονή της ομάδος στην Β’ κατηγορία και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να αντιδράσει.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 17′ ακυρώθηκε γκολ της Πανίδου ως οφσάιντ.
Στο 19′ η Πανσερραϊκή ανοίγει το σκορ με κεφαλιά της Πανίδου, μετά από εξαιρετική σέντρα της Αξιαρλή.
Στο 25′ ακυρώθηκε γκολ για της Νεφέλες ως οφσάιντ.
Στο 35′ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ της Γεωργιάδου και λάθος απόκρουση της τερματοφύλακα η Πανίδου παίρνει το “ριμπάουντ” και με πλασέ κάνει το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο τα κορίτσια της Πανσερραϊκής μπήκαν ακόμα πιο αποφασιστικά για να τελειώσουν το παιχνίδι.
Στο 50′ η Πανίδου κάνει χατ τρικ με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ, που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ασίστ της Πλακίδου.
Στο 88′ η Γεωργιάδου με σουτ από τον άξονα έγραψε το τελικό 4-0.

Εξαιρετική ήταν η διαιτησία από τον Κατσίνη Ανάργυρο με βοηθούς τους Καρασαββαΐδη Αναστάσιο και Δεδονάκη Κωνσταντίνο της ΕΠΣ Καβάλας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ(Κομσής Γιώργος): Μανιάκα, Νικολαΐδου, Ρετζέπη, Χαραλάμπους, Τιλσίζογλου(Παυλίδου Θ.), Χρυσομέρη(Παυλίδου Σ.), Φραγκιαδάκη(Κυριακοπούλου), Γεωργιάδου, Πανίδου, Πλακίδου, Αξιαρλή.

ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ντόνα, Παπανίκου, Ισπογλίδου, Αγγελίδου, Δρακάκη, Κελεμένι, Κωσταρέλα, Αμαραντίδου, Καλεσόγλου, Βλάχου, Πατσιούρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here