Κυπελλούχος της ΕΠΣ Σερρών ο Απόλλων Παραλιμνίου για 7η φορά στην ιστορία του!!!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί σήμερα(04/05) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Σερρών, κερδίζοντας με 3-0 τον Ηρακλή Αμμουδιάς στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Σερρών.
Ο Απόλλων με πιο ορθολογικό τρόπο και κυρίως από την δεξιά του πλευρά προσπαθούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, ενώ η Αμμουδιά έπαιζε στην κόντρα-επίθεση.
Το Παραλίμνιο ήταν καταιγιστικό, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να δίνει ένα εντυπωσιακό ρεσιτάλ, καθώς πέτυχε δύο γκολ (45+3΄, 49΄), ενώ τον χορό των γκολ άνοιξε ο  Καρυοφύλλης στο 41′.
Κορυφαίοι του αγώνα ήταν ο Ελέζι από το Παραλίμνιο, ενώ από την Αμμουδιά ο τερματοφύλακας Κουτογλίδης.
MVP του αγώνα ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης τον οποίο ψήφησαν οι Προπονητές της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, δεν ψήφησαν ως είθισται και οι δημοσιογράφοι.
Αρκετός φίλαθλος κόσμος βρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για να παρακολουθήσει τον τελικό κυπέλλου, που ήταν μία γιορτή του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.
Ο Χατζιωαννίδης τραυματίστηκε στο 37′ στο χέρι και έγινε αναγκαστική αλλαγή, προκαλώντας ανησυχία στον πάγκο της Αμμουδιάς, που έχει το βλέμμα στραμμένο στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Ηλίας Γκάλιος στο 12’.

Διαιτητής του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, ήταν ο Σαφούρης Κωνσταντίνος με βοηθούς τους Νίκο Σάββα και Αχιλλέα Αναστασιάδη. Τέταρτος ο Χρήστος Μαγής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Καραμπετάκης): Γκαϊδατζάκης, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης(54΄Κιουτσεκτσίδης), Πιτσόλης(68΄Γάκης), Γκούμας, Γεωργιάδης (68΄Παπαδόπουλος), Καρυοφύλλης, Γαϊδαρτζής(68΄Καλουπτσής) Ελέζι, Λιάρας, Τζαμπέγια(80΄Σερβές)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ(Δουλγέρης): Κουτογλίδης, Μούστα, Λαδόπουλος, Ζάντσιος, Γκάλιος, Σιδηρόπουλος (53΄Τοπάλης), Χατζιωαννίδης(37΄λ.τ. Γεωργιάδης Σάββας), Σπανίδης(53΄Κωνσταντίνου), Δαγκούλης, Ζιγκερίδης Χρ., Ζιγκερίδης Χαρ.

 Επιμέλεια: Στράτος Στεφάνογλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here