H ΕΠΟ απέστειλε στον ΠΑΟΚ συγχαρητήρια επιστολή!!!

H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε στον ΠΑΟΚ συγχαρητήρια επιστολή επ ευκαιρία της πρόκρισής του στην προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, η οποία υπογράφεται από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου και τον acting CEO Ιάκωβο Φιλιππούση:

«Κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όπως και του συνόλου του φίλαθλου κόσμου της χώρας μας, σας εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήριά μας για τη σπουδαία και πανάξια πρόκριση της ομάδας σας στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.
Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μας και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους μεγάλους πρωταγωνιστές του σπουδαίου αυτού επιτεύγματος, όπως και σε όλο το προπονητικό τιμ.
Η πρόκριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της εικόνας και του κύρους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα και δίνει νέα ώθηση στη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις διασυλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Σας ευχόμαστε ανάλογη και ακόμα πιο σπουδαία πορεία στην επόμενη φάση, με την ελπίδα να ζήσουμε υπερήφανες στιγμές αντίστοιχες με τις χθεσινές.

Με ποδοσφαιρικούς χαιρετισμούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here