Β’ Εθνική Γυναικών: Κόστισαν οι απουσίες στην Πανσερραϊκή!!!

Στο Δημοτικό γήπεδο Σκουτάρεως η Γυναικεία ομάδα της Πανσερραϊκής με σημαντικές απουσίες στη σύνθεση της, καθώς 4 βασικές παίκτριες της έμειναν εκτός που ταλαιπωρούνται από ίωση, γνώρισε την ήττα με σκορ 2-4 από την Ροδόπη 87 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Γυναικών.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό,με αρκετές ευκαιρίες και ωραίο θέαμα και με με χατ τρικ της Μπαμπαλή.
Στο 45′ η ομάδα της Κομοτηνής άνοιξε το σκορ με πλασέ της Μπαμπαλή.
 Στο 45+1 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ της Γεωργιάδου, με κεφαλιά η Αρβανιτίδου έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 47′ έγινε το 1-2 πάλι με την Μπαμπαλή.
Στο 64′ έπειτα από πλασέ της Μπαμπαλή η μπάλα κόντραρε στα πόδια της Τιλσίζογλου, άλλαξε πορεία και αιφνιδίασε τη Μανιάκα που είχε ήδη πέσει προς την πορεία της μπάλας και με αυτό τον τρόπο έγινε το 1-3.
Στο 69′ η Πανίδου με πλασέ έκανε το 2-3, η οποία προς τιμή της δεν πανηγύρισε το γκολ καθώς υπήρξε παίκτρια της Ροδόπης.
Στο 74′ είχαμε επανάληψη του 3ου γκολ αυτή τη φορά με διοφορετικές παίκτριες, η Γεωργοπούλου έκανε το σουτ, η Μανιάκα έπεσε αλλά αυτή τη φορά το πόδι της Γεωργιάδου ήταν αυτό που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγινε το 2-4 που ήταν και το τελικό σκορ.
Να αναφερθούμε πως στο 35′ υπήρξε αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της Κομοτηνής καθώς υπήρξε σοβαρός τραυματισμός της Μπίτσεβα.
Να σημειώσουμε εδώ ότι και η τερματοφύλακας της Πανσερραϊκής Στέλλα Μανιάκα ξεκίνησε από την ομάδα της Ροδόπης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιουμπάρας (Δράμας), με βοηθούς την Σταυρούλα Τάλιου και την Αγάπη Γεωργιάδου (Δράμας).
⚪Πανσερραϊκή (Κομσής Γ.): Μανιάκα, Τιλσίζογλου, Χαραλάμπους, Γεωργιάδου, Νικολαΐδου, Κυριακοπούλου(Παυλίδου Θ), Αρβανιτίδου(Γκουγκούφκα), Πλακίδου, Χρυσομέρη(Παυλίδου Σ), Αξιαρλή, Πανίδου(C)
Ροδόπη 87′ (Περιβολοπούλου Β): Κοκκίνη, Κατσιγιάννη,Ηλιάδη, Δήμου, Μπίτσεβα, Γιαμπούρη, Γονατά, Γαρυφαλλίδου, Γιαννακόπουλου, Μπαμπαλή, Γεωργοπούλου
Πολυ καλή διαιτησία από τον κύριο Σιουμπάρα Νικόλαο και τις κυρίες Τάλιου και Γεωργιάδου της ΕΠΣ Δράμας.
Επόμενο παιχνίδι της Πανσερραϊκής είναι την Κυριακή(20/03) στα Γρεβενά με την ομάδα ΑΟ Σειρήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here