Super League 2: Εκτός έδρας ισοπαλία για τον Πανσερραϊκό!!!

Σε ένα ματς κομβικής σημασίας ο Πανσερραϊκός έφερε ισοπαλία μέσα στα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Α΄ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Να τονίσουμε ότι και οι δύο ομάδες μάχονται για την αποφυγή των τεσσάρων τελευταίων θέσεων που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.
Επτά λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ με τον Ντίαζ όταν σε σέντρα του Μέσι από τα αριστερά, ο Κανίς έπιασε σουτ και σε ασταθή απόκρουση του Περλιέσι, στην επαναφορά ο Περουβιανός Ρολάντο Ντίαζ έκανε το 0-1.
Στο 16ο λεπτό διπλή ευκαιρία είχε ο Πανσερραϊκός με Παπαβασιλείου αρχικά και μετά με τον Μέσι, ενώ στο  27ο λεπτό ο Κανίς έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Και στις τρεις περιπτώσεις ο γκολκίπερ του ΑΟ Τρικάλων ήταν σε ετοιμότητα.
Στο 35ο λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή για τον Πανσερραϊκό, την θέση του Παπαβασιλείου πήρε ο Κόντσι.
Στο 45ο λεπτό ο Ελευθεριάδης με ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 1-1 για τα Τρίκαλα που ήταν και η μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε η ομάδα των Τρικάλων στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες να παίζουν ιδιαίτερα επιφυλακτικά δεν δημιουργήθηκαν φάσεις για γκολ.
Στο 82ο λεπτό έγινε διακοπή στο ματς γιατί άνοιξε το σύστημα αυτόματου ποτισμού του γηπέδου.
Τελικό αποτέλεσμα ΑΟ Τρικάλα –Πανσερραϊκός 1-1.
Να θυμίσουμε ότι ο προπονητής του Πανσερραϊκού Άγγελος Διγκόζης είχε θητεύσει στα Τρίκαλα την σεζόν 2014-15 στην Γ’ Εθνική.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσιάρας (Καβάλας) με βοηθούς τον Χριστοδούλου (Ημαθίας), και Μαλανδρη (Χαλκιδικής).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Καβακάς): Περλιέσι, Νιάρος, Ντιαλόσι, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Πέλκας, Ελευθεριάδης(77’  Γκοβίνας), Ιωαννιδης(90+4’ Ζησόπουλος), Μυλόπουλος, Χειρίτραντας, Μανίσογλου(70’ Μπαξεβάνος).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Καβουσάκης, Καρασαλίδης, Κεφαλάς, Ζέρης, Πίντο(46’Βάντερσον), Κρητικός, Έππας(55’Μαρκιόνι), Μέσι, Κανίς, Παπαβασιλείου(35′ λ.τ Κόντσι), Ντίαζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here