Super League 2: Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τη Νίκη Βόλου με αμφισβητούμενο πέναλτι!!!

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Ήταν ένα ματς που κρίθηκε από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 20ο λεπτό. Ο Τσουκαλάς με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0 για τη Νίκη Βόλου, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης (80′ Πάνος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε, Κάσσος, Βλαχομήτρος, (90+2′ Κυρίτσης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Δημητρίου (85′ Στίνα), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (64′ Έππας), Μαρκιόνι (78′Καραμπέρης), Μέσσι, Κόντσι, Κανίς, Παπαβασιλείου (46′ Ντίαζ).

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου:

«Ντροπή και αίσχος! Ντροπή και αίσχος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ντροπή και αίσχος για την ελληνική διαιτησία! Ευτυχώς στο σημερινό ματς υπάρχει η κάμερα για να καταγράψει τα διαιτητικά “εγκλήματα” εις βάρος της ομάδας μας!
Η υπευθυνότητα μας και η σοβαρότητα μας ως ομάδα εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αλλά ΤΕΛΟΣ! Θα μας βρείτε απέναντι σας παντού!»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPER LEAGUE 2– ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2021-2022

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPERLEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here