Ο 31χρονος αμυντικός Τέλης Καρασαλίδης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού!!!

Ο 31χρονος αμυντικός Τέλης Καρασαλίδης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού. Ο Σερραίος κεντρικός αμυντικός, επιστρέφει μετά από 8,5 χρόνια στα «Λιοντάρια». 

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Τέλη Καρασαλίδη, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, έως τον Ιούνιο του 2024.

Ο Σερραίος κεντρικός αμυντικός, επιστρέφει μετά από 8,5 χρόνια στην ομάδα μας, όπου αναδείχτηκε ποδοσφαιρικά και πραγματοποίησε μία εξαιρετική καριέρα, σε ομάδες της Super League, καταγράφοντας συνολικά, 126 συμμετοχές, 25 στο Κύπελλο Ελλάδας και 18 στη Football League, έχοντας σκοράρει 5 τέρματα.

Ο Τέλης Καρασαλίδης, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, πριν μεταπηδήσει στα «Λιοντάρια» αγωνιζόμενος για δυο σεζόν, έχοντας 32 συμμετοχές και 2 γκολ. Το 2013-14 αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη και συνέχισε στον Πανηλειακό και τη Νίκη Βόλου. Για δυο σεζόν φόρεσε τα «κυανόλευκα» του Ηρακλή και το 2016/17 αγωνίστηκε με τα χρώμα του Α.Ο. Ξάνθης. Συνέχισε την καριέρα του στον Ατρόμητο την διετία 2017/19 και επέστρεψε στην ομάδα της Ξάνθης.

Πριν την συμφωνία με την ομάδα μας, αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, όπου πραγματοποίησε 15 συμμετοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here