ΕΠΣ Σερρών: Υποχρεωτική η πρόσληψη προπονητών από τα Σωματεία της Α1΄ Κατηγορίας!!!

Από την Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνεται ότι από την 01/01/2022 και μετά από επανειλημμένες συστάσεις θα εφαρμοστoύν, για όσα σωματεία της Α1΄ δεν προχωρήσουν στην έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή η οποία είναι υποχρεωτική, οι κυρώσεις που προβλέπονται από το άρθρο 11 του Κανονισμού Προπονητών.

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν στην Ε.Π.Σ.Σερρών, προκειμένου όλοι οι προπονητές να έχουν στην κατοχή τους το Δελτίο Πιστοποίησης.

Με προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών η έκδοση του ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για την περίοδο 2021/2022 γίνεται δίχως να καταβληθεί το παράβολο των 75 ευρώ.

A. ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΓΩΝ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021/2022

Για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1) Αίτηση του ποδοσφαιρικού σωματείου.

2) Αντίγραφο ταυτότητας τριετίας προπονητή UEFA/ΕΠΟ, με ημερομηνία λήξης 31/12/2021.

3) Μία (1) έγχρωμη φωτογραφία.

4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr, όπου ο προπονητής θα βεβαιώνει ότι «δεν εμπίπτω στα κωλύματα που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και αποδέχομαι στο σύνολό τους όλες τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ.

5) Αντίγραφο Ιδιωτικού Συμφωνητικού μεταξύ σωματείου-προπονητή (σφραγισμένο και θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής του εκάστοτε προπονητή/βοηθού προπονητή).

6) Επίσημο αποδεικτικό υποβολής του Ιδιωτικού Συμφωνητικού μέσω TAXIS (Κατάσταση Συμφωνητικών με καταγεγραμμένη την αντίστοιχη ειδικότητα συνοδευόμενη με το αποδεικτικό οριστικής υποβολής της).

7) Βεβαίωση αναγνωρισμένου από την Π.Ε.Π.Π. Συνδέσμου Προπονητών ότι ο προπονητής είναι ενεργό μέλος του (με πρόσφατη ημερομηνία).

8) Υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, υπεύθυνη δήλωση Πράξης Συναίνεσης (εφόσον δεν έχει ήδη κατατεθεί στην Ε.Π.Σ.Σ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here