Super League 2: Ισοπαλία στην πρεμιέρα για τον Πανσερραϊκό!!!

Στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 2-2, στον αγώνα με τον οποίο άρχισε το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.
Η ομάδα του Ζεράρ Σαραγόσα παρότι προηγήθηκε νωρίς στο ματς, εν τέλει δεν κατάφερε να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας.
Τα λιοντάρια ήταν αυτά που απείλησαν πρώτα την εστία του Ξενοδόχοβ, με τον Κανίς  στο 24ο λεπτό με δυνατό σουτ να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με σουτ του Κουντουριώτη και λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε προβάδισμα με γκολ που σημείωσε ο Μπάτροβιτς.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανσερραϊκός αντέδρασε και ισοφάρισε το ματς,  με τον Κανίς στο 56ο λεπτό σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.
Στο 26ο λεπτό ο Μαρκιόνι σε εκτέλεση φάουλ είχε δοκάρι για τον Πανσερραϊκό.

Διαιτητής ήταν ο Τσοπουλίδης ( Ξάνθης) με Βοηθοούς τον Βρούζος (Πιερίας) και τον Παραφέστα (Λάρισας), ενώ 4ος ήταν ο Τσιάρας (Καβάλας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Ζέρης, Μαρκιόνι (80′ Καραμπέρης), Κόντσι (68′ Μέσι), Ανάκογλου, Πίντο, Κανίς, Κουκόλης (40′ λ.τ Δημητρίου), Φουάσης (46′ Θεοδωρίδης), Κρητικός (68′ Τσιμίκας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοβ, Γραικός, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Ναά, Κόλα, Σκοπελίτης (90′ Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (90′ Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος, Κουντουριώτης (66′ Χατζηπιρπιρίδης), Σιαφά (80′ Ετογκά).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPER LEAGUE 2– ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2021-2022

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPERLEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here