Ορισμός αμοιβής ασκούντων ιατρική μέριμνα σε αγώνες της ΕΠΣ Σερρών!!!

Η ΕΠΣ Σερρών ανακοίνωσε τις αμοιβές για τους ασκούντες ιατρική μέριμνα στις διοργανώσεις της Ένωσης, στους αγώνες των ανδρικών πρωταθλημάτων.
 

Αναλυτικά:

Κατόπιν εισήγησης της Υγειονομικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Σερρών, η οποία έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ, ορίζεται ως αμοιβή το ποσό των 25 ευρώ/αγώνα ανδρικών πρωταθλημάτων, για τους ασκούντες ιατρική μέριμνα στις διοργανώσεις της Ένωσης. Τα παραπάνω ισχύουν για όσους είναι στο Μητρώο ασκούντων ιατρική μέριμνα της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Σε περίπτωση που τα Σωματεία επιθυμούν να καλύπτουν με δικό τους ιατρικό προσωπικό τους εντός έδρας αγώνες τους, θα πρέπει να ενημερώσουν υπευθύνως την Ε.Π.Σ.Σερρών. Το πρόσωπο αυτό δύναται να είναι είτε γιατρός, είτε νοσηλευτής, είτε διασώστης διαπιστευμένος από το ΕΚΑΒ ή ειδικά πιστοποιημένος στην παροχή πρώτων βοηθειών σε αθλητικά γεγονότα για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αιφνίδια και επικίνδυνα περιστατικά που μπορεί να προκύψουν.

Στην περίπτωση απουσίας ιατρικού προσωπικού, ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, στην οποία επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται στο άρθρο 16 του Κ.Α.Π.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here