Κύπελλο Ελλάδος: Αποκλείστηκε ο Πανσερραϊκός στην 5η φάση από τον ΝΠΣ Βόλος!!!

Ο Πανσερραϊκός παρά το γεγονός ότι δέχθηκε γρήγορα γκολ απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος και παρότι είχε τον έλεγχο του ματς, πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 1-1, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στην επανάληψη ο Βόλος έδειξε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του και αντέδρασε όπως θα έκανε κάθε μεγάλη ομάδα και «λύγισε» τον Πανσερραϊκό καθώς επικράτησε με σκορ 3-1, που έδωσε την πρόκριση στους Βολιώτες για την επόμενη φάση του θεσμού.
Ο Βόλος με το πλέον ιδεατό ξεκίνημα, καθώς μόλις από το 6ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Χουλιάν Μπαρτόλο.
Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε με κεφαλιά του Τζουλιάν Μαρκιόνι στο 13ο λεπτό μετά από σέντρα του Δημήτρη Ανάκογλου.
Στο 56ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Δημητρίου με αυτογκόλ, που κυριολεκτικά… κρέμασε τον τερματοφύλακά του, έδωσε προβάδισμα στους Βολιώτες κάνοντας το Πανσερραϊκός – ΝΠΣ Βόλος 1-2.
Το 3-1 για τον Βόλο έκανε ο Ρομέρο με δυνατό σουτ στο 85ο λεπτό, επίσης ο ίδιος παίκτης
στο 27ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι του Ζαχαρία Καβουσάκη.

Την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – ΝΠΣ Βόλος διευθύνε ο Παναγιώτης Κουκούλας από την ΕΠΣ Λέσβου με Βοηθούς τον Θεόδωρο Αϊνάλη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Γιώργο Χατζηνάκο από την ΕΠΣ Δράμας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Δημητρίου (81′ Χαϊντάρα), Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (77′ Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Κόντσι (77′ Σοφιανός), Θεοδωρίδης (65′ Μέσι).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Ρινέρ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (75′ Βοϊτκόφσκι), Κούζντρα (46′ Φαν Βέερτ), Φερνάντες, Νίνης, Μπαρτόλο (87′ Μεταξάς), Ροσέρο (87′ Τερεζίου).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here