Ενημέρωση της ΕΠΣ Σερρών για την Γενική Συνέλευση (25/10)!!!

Η ΕΠΣ Σερρών ενημερώνει τους εκπροσώπους των σωματείων με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου, που θα γίνει στο Elpida Resort, για την τήρησης του πρωτοκόλλου αλλά και για την απόφαση του Δ.Σ. σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης.
 
Αναλυτικά:
 
  1. Η Τακτική Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση θα γίνει σε εξωτερικό, αλλά ελεγχόμενο, χώρο εκδηλώσεων του Elpida Resort(Τέρμα Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων). Η είσοδος γίνεται από το χώρο του parking.
  2. Η Τακτική Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 17:00, με την από 19/10/2021 απόφαση του Δ.Σ. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γ.Σ θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 18:00.
  3. Δικαίωμα εισόδου στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η Γ.Σ, λόγω ανάγκης ελέγχου και τήρησης πρωτοκόλλου θα έχουν ΜΟΝΟ:    α) Μέλη Δ.Σ Ε.Π.Σ.Σερρών β) Γραφείο Γ.Σ γ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ Σωματείων με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ δ) Μέλη Εφορευτικής Επιτροπής ε) Υποψήφιοι
  4. Οι Εκπρόσωποι των Σωματείων με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here