Διαδικτυακή σχολή UEFA D΄ από την ΕΠΟ στην ΕΠΣ Σερρών 30/9-1/10 & 7-8/10!!!

Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 18 ωρών Σχολών UEFA D (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων – αγώνων για ηλικίες κάτω των 12 ετών.

Ανάλυση κανονισμών αναπτυξιακών ηλικιών, προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, οργάνωση δράσεων στην ακαδημίαοργάνωση ποδοσφαιρικών δράσεωνΠροπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών είναι ανάμεσα στα θέματα των επιμορφωτικών σεμιναρίων, με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Οι σχολές UEFA D, εντάσσονται  στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού», και θα λειτουργήσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας (ΕΠΣ) και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική για έναν, τουλάχιστον, εκπρόσωπο κάθε ακαδημίας και ομάδας, καθώς η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης των ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ομοσπονδία.

Το πρόγραμμα της σχολής UEFA D οφείλουν να το παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος από κάθε ποδοσφαιρική ακαδημία και ομάδα της Ένωσής. Επιπλέον, τη Σχολή μπορούν να την παρακολουθήσουν προπονητές, γονείς και εθελοντές.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 40 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αιτήσεις έως τις 24/09/2021

Όλα θα μαθήματα θα είναι διαδικτυακά και θα σταλεί σύνδεσμος πρόσβασης σε κάθε συμμετέχοντα από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης.

Το πρακτικό μέρος της σχολής θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2021 –  2022, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα.

 

Παρακολούθηση σχολής :

  • Οι υποψήφιοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν στο email τους έναν σύνδεσμό για να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω υπολογιστή ή του κινητού τους 
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους υπολογιστή ή κινητό που να μπορεί να υποστηρίζει την εφαρμογή TEAMS για την παρακολούθηση της σχολής

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: UEFA D – AίτησηUEFA D – Πράξη Συναίνεσης(Απαιτείται γνήσιο υπογραφής)UEFA D – Υπεύθυνη Δήλωση(απαιτείτει γνήσιο υπογραφής)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here