Δημήτρης Γκούρτσας: «Κάθε διαδρομή έχει και ένα τέλος..»!!!

Πέρασα από 9 ομάδες,γνώρισα 49 προπονητές και συνεργάστηκα με πάνω από 300 συμπαίκτες..Κρατάω από όλους τις καλές στιγμές.. Κοιτάζοντας πίσω δεν βλέπω το αν ήμουν καλός ποδοσφαιριστής,αλλά το ότι όπου και αν πήγα έκανα μόνο φίλους και όχι εχθρούς.. αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Πανσερραϊκού Δημήτρης Γκούρτσας στα social media.
 
Αναλυτικά:
 
Κάθε διαδρομή έχει και ένα τέλος..Αυτό είναι το τέλος της δικής μου διαδρομής σαν ποδοσφαιριστής..Ήταν η πιο δυσκολη απόφαση της ζωής μου..Μονο αν ακολουθήσεις αυτήν την διαδρομή καταλαβαίνεις τι σου προσφέρει το ποδοσφαιρο..Πέρασα από 9 ομάδες,γνώρισα 49 προπονητές και συνεργάστηκα με πάνω από 300 συμπαίκτες..Κρατάω από όλους τις καλές στιγμές.. Κοιτάζοντας πίσω δεν βλέπω το αν ήμουν καλός ποδοσφαιριστής,αλλά το ότι όπου και αν πήγα έκανα μόνο φίλους και όχι εχθρούς..Έμαθα από πολύ μικρός να παίζω ποδόσφαιρο στις αλάνες,αργότερα στις ακαδημίες και τέλος σε επαγγελματικό επίπεδο κάνοντας το μεγάλο μου όνειρο να αγωνιστώ στην Α εθνική πραγματικότητα..Πλέον ήρθε η ώρα να βγάλω την στολή και να αλλάξει η καθημερινότητα μου..Ίσως όχι και τόσo
ΥΓ 1:Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και αδέρφια μου που με ώθησαν από μικρό να κάνω αυτό που αγαπάω και ήταν πάντα δίπλα μου..Επίσης ευχαριστώ την γυναίκα μου που με έκανε να πιστέψω σε μένα όταν κάποιοι σταμάτησαν να το κάνουν και ήταν πάντα εκεί για μένα..!
ΥΓ 2:Θέλω να ευχαριστήσω όλους οσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια (προεδρους-προπονητες-ποδοσφαιριστες-υπαλληλους)!
ΥΓ 3:Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους όλων των ομάδων που αγωνίστηκα!!
ΥΓ 4:Νιώθω χαρούμενος που έκλεισα την καριέρα μου στην ομάδα που την ξεκίνησα..Στον αγαπημένο μου Πανσερραϊκό!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here