Ανέτοιμος ο Πανσεραϊκός έφαγε τέσσερα από την ΑΕΛ!!!

Σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα που έδωσε ο Πανσεραϊκός με την ΑΕΛ είχε ένα πρώτο ημίχρονο με το μέρος του όπου και σημείωσε το μοναδικό του τέρμα από τον Πίντο στο 7. Λίγο πρίν τη λήξη του ημιχρόνου η Λάρισα ισοφάρισε με αυτογκολ του Δημητρίου. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ήταν καταιγιστική, καθώς σημείωσε 3 τέρματα με τον Πανσεραϊκό να έχει πολλά κενά και λάθη στην άμυνα του. Το 2ο γκολ της ΑΕΛ σημείωσε ο Παπαγεωργίου στο 60, το 3ο ο Μιλτιάδης στο 70’ και το τελικό 4-1 σημείωσε ο Γαριφαλιάς στο 78’.

ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ (Ζεράρ Σαραγόσα): Καβουσάκης(Κατσικάς 46’) Ζέρης (73’ Σιδηρόπουλος), Γιανναράκης(Κασμερίδης 63’), Δημητρίου (Καραμπέρης 63’), Πίντο (Φουάσης 63’),  Ριβάλντο(Μαρκιόνι 46’), Κρητικός (Θεοδωρίδης 63’), Κανίς (Μέσι 63’), Έππας ( Παπαβασιλείου 63’), Ανάκογλου(Σοφιανός 63’).

ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ομάρ, Πατράλης, Ηλιάδης, Κολομπίνο (Παπαγεωργίου 30’), Συμελίδης, Γιάκος, Νικολιάς(Γαριφαλιάς 62’), Όγκμποε

Το επόμενο φιλικό των «Λιονταριών» είναι την ερχόμενη Τετάρτη (01/09) με τον Αγροτικό Αστέρα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here