Η ΕΠΣ Σερρών χαρίζει σε όλα τα σωματεία της την είσπραξη παραβόλων!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σερρών κατά τη συνεδρίαση του την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022:

1. Τη μη απαίτηση είσπραξης παραβόλων συμμετοχής των σωματείων, για όλες τις διοργανώσεις και τη μη απαίτηση είσπραξης συνδρομής για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Το συνολικό κόστος για τη συμμετοχή όλων των σωματείων θα είναι μηδενικό.

2. Τη μη απαίτηση είσπραξης του παραβόλου των 5 ευρώ που ορίστηκε από την Ε.Π.Ο για την επανέκδοση των δελτίων όλων των σωματείων. Το κόστος της διαδικασίας επανέκδοσης θα αναλάβει η Ε.Π.Σ.Σερρών.

3. Έναρξη των αγώνων πρωταθλήματος για τις ομάδες της Α1΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021 και δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 (20:00).

4. Έναρξη των αγώνων πρωταθλήματος για τις ομάδες της Α2΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 09-10 Οκτωβρίου 2021 και δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 (20:00).

5. Έναρξη των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022 το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου 2021 και δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 31 Αυγούστου (20:00). Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για τα σωματεία της Α1΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Σερρών και της Γ΄ Εθνικής, ενώ για τα σωματεία της Α2΄ Κατηγορίας η συμμετοχή είναι προαιρετική.

6. Οι προπονητές των σωματείων της Α1΄ θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο, ήτοι να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA B΄ ή UEFA C΄ PLUS και ταυτότητας UEFA τριετούς διάρκειας(2019-21) σε ισχύ, να είναι μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Σερρών ή άλλου Συνδέσμου και να κατέχουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή που εκδίδεται από την Ε.Π.Σ.Σερρών. Σε περίπτωση που σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών κριθεί ότι ο αριθμός των προπονητών με δίπλωμα UEFA Β΄ δεν είναι επαρκής, θα γίνει σχετική εισήγηση στην τεχνική επιτροπή της Ε.Π.Ο.

7. Τα σωματεία της Α2΄ Κατηγορίας δεν υποχρεούνται σε πρόσληψη προπονητή. Σε περίπτωση που τα σωματεία δεν απασχολούν πιστοποιημένο προπονητή, τότε κανένα φυσικό πρόσωπο δεν μπορεί να κάθεται στον πάγκο κάθε ομάδας.

8. Τα σωματεία της Α1΄ Κατηγορίας δεν υποχρεούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Υποδομών της Ε.Π.Σ.Σερρών προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

9. Nα γίνουν επαφές προκειμένου να πραγματοποιηθούν, πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, με πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ.Σερρών και σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ και το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Σερρών σεμινάρια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή για παράγοντες και προπονητές ποδοσφαιρικών ομάδων.

10. Από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου θα αναρτηθούν οι Προκηρύξεις με όλες τις λεπτομέρειες και τα δικαιολογητικά συμμετοχής που απαιτούνται.

11. Οι ημερομηνίες των κληρώσεων για τα πρωταθλήματα θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here