Διεθνές φιλικό ανάμεσα σε μικτή Θεσσαλονίκης και στην αμερικανική So Cal!!!

Στο γήπεδο της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (22/06) διεξήχθη φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε μικτή ομάδα γυναικών Θεσσαλονίκης και την αμερικανική ομάδα So Cal, από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας. Με την αμερικανική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου να επικρατεί με σκορ 2-3, (2-1 ημίχρονο).

Προπονητή της ελληνικής μικτή ομάδα γυναικών Θεσσαλονίκης ήταν ο Γιώργος Κομσής που είναι Επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα φυσικής κατάστασης και ανάλυσης αγώνων. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης προπονητικής αθλημάτων. Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου.
Στο πλευρό του ήταν ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος που είναι Φυσικοθεραπευτής ΒSs υπεύθυνος ζητημάτων αποκατάστασης και πρόληψης καθώς και αξιολόγησης σωματομετρικών χαρακτηριστικών, μέλος του επιστημονικού τμήματος των τμημάτων υποδομής της F.C.BARCELONA (F.C. BARCELONA Hub).

Για την μικτή ομάδα γυναικών Θεσσαλονίκης τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Χατζηχαριστού, Νικολαϊδου, Τιλσίζογλου, Πεμπέ, Βούλη, Πολιούδη, Κεχαγιά, Γιάννου, Μπιζεριανίδου, Δημητρίου, Μπαντή, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο επαιξαν οι: Παπαδοπούλου, Πολυχρονίδου, Μπούκα, Ριζοπούλου, Ματατζή.

Για την αμερικάνικη ομάδα So Cal αγωνίστηκαν οι: Rutherford, Gortwald, Torres, Oronoz, Madison, Herren, Castro, Yenney, Merrill, Saddic, Mc Donald, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι:  Kracy, Dillard, Millan, Aparicio, Gunderson.

Οι ποδοσφαιρίστριές της μικτής ομάδας γυναικών Θεσσαλονίκης, ευχαριστούν θερμά το δήμο Παύλου Μελά και τη Νίκη Ευκαρπίας για την παραχώρηση του γηπέδου και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Τριανταφυλλίδη Παναγιώτη και  Νώντα Σέγκουλη πρόεδρο της σχολικής επιτροπής, τον κ. Κώστα Σιδηρόπουλο φυσιοθεραπευτή καθώς και την κ. Μαρίνα Παναγιώτου για την άψογη προετοιμασία του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here