Football League Βόρειος όμιλος 17η αγωνιστική: Ανατροπή στην κορυφή, μάχη για την παραμονή λίγο πριν το τέλος!!!

Ανατροπή στην κορυφή του Βορείου ομίλου της Football League έφερε η προτελευταία αγωνιστική, ωστόσο το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στη μάχη για την αποφυγή της ένατης θέσης που θα κριθεί στο νήμα. Μάχη για την παραμονή δίνουν Αλμωπός Αριδαίας και Απόλλων Πόντου.
Την Τετάρτη(23/06-17:00) αναμένεται και το παιχνίδι Απόλλων Πόντου – Τρίγλιας, που δεν έχει διεξαχθεί, ώστε να γνωρίζουμε με ποιες βαθμολογικές συνθήκες θα φτάσουν οι ομάδες στο τέλος.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο… υπαίτιος της ανατροπής στην κορυφή του Βορείου ομίλου, νικώντας την πρωτοπόρο Καβάλα στην έδρα της, κάτι που ως τώρα είχε κάνει μόνο ο Απόλλων Πόντου. Η Καβάλα έπεσε από την κορυφή με τις δύο διαδοχικές ήττες της, με Βέροια και Ολυμπιακό Βόλου, όσες είχε στα 15 πρώτα παιχνίδια της. Και τα τρία γκολ μπήκαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, σε διάστημα πέντε λεπτών.
Έτσι η Βέροια πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, νικώντας με 2-1 τον Πιερικό. Ο Γιάννης Πασάς σκόραρε για τρίτο παιχνίδι στη σειρά, όχι όμως ο πρώτος σκόρερ Γιάννης Λουκίνας, ούτε ο Στέλιος Πόζογλου, που συμπλήρωσε 100 αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του. Ο Πιερικός είναι πέμπτος και θα ανέβει μια θέση, αν νικήσει στο τελευταίο παιχνίδι του τον Ολυμπιακό Βόλου. Το παιχνίδι αυτό ήταν σημαντικό αριθμητικά και για δυο ακόμα παίκτες, ένα παίκτη του Πιερικού και ένα της Βέροιας. Ο Λευτέρης Ιντζόγλου έφτασε τους 400 αγώνες στην επαγγελματική του καριέρα. Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας συμπλήρωσε 300 αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του.
Το ντέρμπι της μάχης της παραμονής στην κατηγορία κρίθηκε λίγο πριν το τέλος του. Μια κεφαλιά του 20χρονου Γιώργου Γώγου στο 87’ έδωσε τη νίκη στο Θεσπρωτό σε βάρος του Αλμωπού και έφερε την ομάδα της Ηγουμενίτσας πιο κοντά στο στόχο της. Αντίθετα ο Αλμωπός είναι σε δύσκολη θέση, καθώς δεν έχει πλέον την τύχη στα χέρια του. Ακόμα και νίκη μπορεί να μην του αρκέσει.
Ο Απόλλων Πόντου δεν κατάφερε να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα, αφού έχασε στις Σέρρες με 2-0 από τον Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι επανέκαμψαν μετά από τρεις ήττες και πλέον είναι αγκαλιά με την τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Ανάγκη για βαθμούς είχε και η Τριγλία, αλλά βρήκε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από την ΑΕ Ποντίων ΠΕ Κοζάνης. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έφτασε σε άνετη νίκη, έχοντας δύο ακόμα παιχνίδια για να εξασφαλίζει την παραμονή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here