Πανσερραϊκος – Απόλλων Πόντου 2-0: Mε σκόρερ δύο Σερραίους!!!

Με τους Σερραίους Δημήτρη Γκούρτσα και Γιώργο Παπαβασιλείου να σκοράρουν, ο Πανσερραϊκος έκανε το καθήκον του απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και με νίκη 2-0 παρέμεινε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.
Τα «Λιοντάρια» πήραν σχετικά νωρίς το προβάδισμα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, με γκολ του Γκούρτσα στο 21ο λεπτό  και έχασαν δύο νέες μεγάλες ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη, ενώ στο 65ο λεπτό ο Παπαβασιλείου που είχε μπει ως αλλαγή δύο λεπτά πριν, πέτυχε το 2o τέρμα με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά.
Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Πανσερραϊκού Γιώργος Παπαβασιλείου αφιέρωσε το γκολ στον νεαρό αριστερό μπακ Νάσο Γερόλυμο που υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών και ήδη μετρά αντίστροφα την επιστροφή του στους αγωνιστικού χώρους.
Στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου ήταν και ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης, που ακολουθεί την ομάδα του Πανσερραϊκού και στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Ο Απόλλων Πόντου κατέβηκε με 14 παίκτες στις Σέρρες όπου οι τρεις ήταν τερματοφύλακες, δίνει τη δική του μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαχαίρας της ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τον Δέλλιο ΕΠΣ Πέλλας και τον Κηλικιώτη ΕΠΣ Ξάνθης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Καλί, Κουιτσικίδης, Τσόπελας, Πίντο, Κρητικός, Μαρτσιόνι, Κόντσι, Μέσι, Τσιμίκας (63′ Παπαβασιλείου), Γκούρτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης (80′ Σαββίδης), Βαφειάδης, Μουρατίδης, Γιακουτσίδης, Φράγκος, Αρμενάκης, Αντωνιάδης, Χατζηαθανασίου, Παναγιώτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here