Η Βέροια Πήρε το ντέρμπι με την Καβάλα!!!

Εκμεταλλευόμενη τις αδράνειες της αντίπαλης άμυνας, η Βέροια χτύπησε δύο φορές στο δεύτερο ημιχρόνου και μέσα σε ένα 5λεπτο (52′ Λουκινας, 56′ Πασάς)  προηγήθηκε 2-0 της Καβάλας στο Δημοτικό Γήπεδο Βέροιας, ενώ στο 8′ ο Βαλαβανόπουλος εκτέλεσε πέναλτι για την Καβάλα με τον Βελλίδη να αποκρούει και η μπάλα να κτυπάει στο δεξί δοκάρι και να απομακρύνετε. 
Στο άλλο ματς που έγινε νωρίτερα ο Ολυμπιακός Βόλου  κέρδισε τον Θεσπρωτό με 4-2 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης του Βόλου, για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας, Καραγιάννης, Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας.

ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης, Θωμαϊδης, Βαλαβανόπουλος, Ορφανίδης, Αδαμάκης.

Το αυριανό πρόγραμμα 16η αγωνιστική

Κυριακή 13/06 – 17:00

Δημοτικό στάδιο Αριδαίας Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραϊκός 
Δ.Α.Κ Κοζάνης, ΑΕΠ Κοζάνης – Θεσπρωτός
Α’ ΔΑΚ Κατερίνης  Πιερικός – ΑΕΠ Κοζάνης

Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου – ΠΑΕ Τρίγλια για την16η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE  2020-21, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις  13-06-21 στο Δημοτικό Γήπεδο ΒΑΤΑΝ Δήμου Κατερίνης, αναβάλλεται λόγω COVID-19.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – FOOTBALL LEAGUE – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2020-2021

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ FOOTBALL LEAGUE ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2020-2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here