Γ’ Εθνική: Η τελευταία αγωνιστική είναι αυτή που θα κρίνει τον πρωταθλητή στον 1ο Όμιλο!!!

Την Κυριακή(06/06) είναι η τελευταία(15η) αγωνιστική του ενός γύρου(λόγω πανδημίας COVID-19), στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε τρία διαφορετικά μέτωπα με τον Ορφέα Ξάνθης και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων να κρατούν κομμένη την ανάσα των φιλάθλων.

Ο Ορφέας Ξάνθης που παρέμεινε πρώτος στους 32 βαθμούς και βρίσκεται πολύ κοντά, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θα μπορούσε να είχε κλειδώσει τον τίτλο την περασμένη αγωνιστική αλλά έχασε από το Νέστο Χρυσούπολης με 2-1 και το απόλυτο στην έδρα του, που βλέπει τώρα τον Ηρακλή Αμπελοκήπων να μειώνει την απόσταση στους δύο βαθμούς έπειτα από τη νίκη του επί του Αετού Οφρυνίου.
Ο Ορφέας κυνηγά την νίκη στην έδρα του με την Αναγέννηση Θαλασσιάς ώστε να κατακτήσει και τυπικά την πρώτη θέση, αφού υστερεί στην διαφορά τερμάτων από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που φιλοξενείται από την ΑΕ Αμπελοκήπων. Επομένως, η τελευταία αγωνιστική στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι αυτή που θα κρίνει τον πρωταθλητή.
Στην ζώνη του υποβιβασμού η Ελπίδα Σαπών που καίγεται για την νίκη αντιμετωπίζει εκτός τον Νέστο Χρυσούπολης, όπως ο Άρης Αβάτου που υποδέχεται την ΑΕ Διδυμοτείχου και ο Εθνικός Σοχού που αντιμετωπίζει τον Αετό Ορφανού θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Και τέλος, Αετός Ορφανού και Πανδραμαϊκός έμειναν πίσω στο κυνήγι του τίτλου, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης έπιασε τον Απόλλων Παραλιμνίου στην πέμπτη θέση. Οι ομάδες αυτές δεν κυνήγησαν κάτι παραπάνω στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: Στράτος Στεφάνογλου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 2020-2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Γ ΕΘΝΙΚΗ 2020-2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here